С малки стъпки към големи успехи!

Рим не е построен за един ден, а вие можете с малки стъпки да прескочите езиковата бариера и успешно да общувате на английски език с хора от цял свят.

Възможно е! И ние ще ви водим!


Началото

Казвам се Мадлена Раянлиева. Преди време мечтаех да бъда преводач и се занимавах с това.

Но явно съдбата е имала други планове за мен.

Започнах да давам уроци по английски език на едно дете, после на братчето му и малко по малко у дома се появи едно малко английско кътче, което започна да расте, заедно с броя на учениците ми. След време Английският кът порасна и излезе от дома ми, превръщайки се в прекрасна езикова школа, която все още усещам като онова малко „английско кътче“


Школата

Езикова школа ‘The English Corner’ обучава деца и възрастни вече 10 години.

Тя е една стабилна, постоянно развиваща се езикова база с около 60 ученика.

Често казвам на учениците си, че техните успехи са и мои успехи. А за всеки учител е гордост да вижда как учениците израстват, придобиват увереност, амбициите им растат, а натрупаните знания и умения водят до огромен напредък и безброй успехи!


Преподавателите

Преподавателите в школата са специалисти в сферата на образованието, с придобити квалификации, обичащи професията си, контактът с курсистите и са силно мотивирани да заредят всеки ученик с положителна нагласа към изучаването на английски език. Нашите курсисти имат уникална възможност да общуват и да бъдат обучавани от т.нар. native speaker – носител на езика.